«Εθνικός συναγερμός» από τον Καραγκούνη!

Η ήττα από τα Νησιά Φερόε και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις – εξελίξεις που απέφερε σε όλα τα επίπεδα, έχει σημάνει… εθνικό συναγερμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους διεθνείς να αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση ανασυγκρότησης της Εθνικής ομάδας διαδραματίζει ο μέχρι πρότινος αρχηγός της και νυν διευθυντής, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος συγκέντρωσε τους παίκτες και τους έβγαλε έναν από τους γνωστούς του «πύρινους» λόγους, Ο «τυπάρας» έθεσε τέσσερα στοιχεία ως «προαπαιτούμενα» για την επιτυχία, όχι μόνο της Εθνικής, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτά είναι η τρέλα για το ποδόσφαιρο, η διάθεση για θυσίες, ο χαρακτήρας και η σωστή νοοτροπία. «Δίχως αυτά δεν πάμε πουθενά…», φέρεται να είπε στους διεθνείς ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ στο ξενοδοχείο, στο πλευρό των συμπαικτών του, βρέθηκε και ο εκ των αρχηγών, Γιώργος Σαμαράς, παρότι δεν είχε κληθεί στην αποστολή από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να βγει γραπτή δήλωση των διεθνών παικτών, οι οποίοι θα αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί για το ντροπιαστικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε, ενώ θα ακολουθήσουν επαφές σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να ξεπεραστούν διάφορα θέματα που έχουν προκύψει από την αρνητική πορεία των τελευταίων μηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα