Ειδική εμφάνιση για τον σούπερ Χάμσικ η Νάπολι

Ειδική εμφάνιση για… πάρτι του Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος με το γκολ του στο προηγούμενο ματς με την Σαμπντόρια έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας ξεπερνώντας τον σπουδαίο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, φόρεσε η Νάπολι!

Στο εκτός έδρας ματς με την Κροτόνε, η διοίκηση είχε σχεδιάσει μια… νέα φανέλα για την ομάδα. Στο αριστερό μπράτσο κάθε εμφάνισης υπήρχε ένα λογότυπο με το πρόσωπο του Χάμσικ, το νούμερό του (σ.σ. 17) και έγραψε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.

Από τη μεριά του ο Χάμσικ, πάντως, σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 17ο λεπτό (!). Ο αρχηγός της Νάπολι σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και οι «παρτενοπέι» πανηγύρισαν τρίτη νίκη στη σειρά, περνώντας από την έδρα της Κροτόνε (0-1). Κάπως έτσι, βρίσκονται προσωρινά στο +4 από τη δεύτερη Γιουβέντους και η νέα χρονιά θα τους βρει σίγουρα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 2017 οι «παρτενοπέι» δεν ηττήθηκαν ποτέ εκτός έδρας σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είναι η μοναδική από τα πέντε «μεγάλα» πρωταθλήματα του κόσμου, που δεν έχει γνωρίσει εκτός έδρας ήττα μέσα στο 2017!

Οι «παρτενοπέι» σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα στο ημερολογιακό έτος, μετράνε 18 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες και είναι κάτοχοι ενός μοναδικού ρεκόρ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα