Ειδική προετοιμασία για τα play off!

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και το άνοιγμα της βαθμολογικής ψαλίδας από τους «πράσινους» δεν πτόησε το ηθικό του Άγγελου Αναστασιάδη και των παικτών του, οι οποίοι δεν εμφανίζουν την παραμικρή διάθεσης από τη διεκδίκηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρεί δεδομένη την 3η θέση στην κανονική περίοδο, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πετύχει την ανατροπή στα play off και να κερδίσει εκείνη το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ήδη έχει καταστρώσει ειδικό πλάνο προετοιμασίας, το οποίο θα εξελιχθεί σε δύο άξονες. Πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση της απόστασης που χωρίζει την ομάδα από τη 2η θέση και ει δυνατόν η μείωσή της, ώστε να μην έχει σημαντικές συνέπειες στην ειδική βαθμολογία των play off και ακολούθως, η καλύτερη δυνατή προετοιμασία σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει του μίνι τουρνουά, ώστε να επιτευχθεί η ανατροπή και να διασωθεί η σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Σε περίπτωση που δεν καταπέσει η ποινή στην επιτροπή εφέσεων, η απόσταση θα μειωθεί στους πέντε βαθμούς.

Επιπλέον, στα play off έχει δημιουργηθεί μία… περίεργη παράδοση, σύμφωνα με την οποία ο 2ος στην κανονική περίοδο καταρρέει αγωνιστική και χάνει την προνομιούχο θέση. Όλα αυτά τα σκέφτονται στον ΠΑΟΚ και προσπαθούν να τα «περάσουν» στους παίκτες της ομάδας, ώστε να μην καταληφθούν από απογοήτευση και ηττοπάθεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα