Ειρήνη Λαγούδη: Συναντήθηκε με τον γιατρό, λίγο πριν αυτοκτονήσει

Νέα σημαντικά στοιχεία, που όμως επιβεβαιώνουν το σενάριο της αυτοκτονίας στο οποίο εδώ και εβδομάδες επέμεναν οι αστυνομικοί που έκαναν τις έρευνες, έρχονται στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη μέρους της δικογραφίας για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Το πρώτο έχει να κάνει με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που είχε πραγματοποιήσει λίγο πριν τον χωρισμό του το παράνομο ζευγάρι, με τα έξοδα να φτάνουν περίπου τις 15.000 ευρώ και να καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την 44χρονη μητέρα τριών παιδιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει το bloko.gr, την ημέρα της τραγωδίας η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται να επικοινωνεί με τον γιατρό που διατηρούσε ερωτική σχέση, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν τη συναντήσει.

Τελικά αυτός δέχεται και μαζί με τον αδερφό του πηγαίνουν στο σημείο όπου βρέθηκε το κίτρινο Ford Ka και το άψυχο σώμα της 44χρονης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο γιατρός και η Ειρήνη Λαγούδη τσακώθηκαν άγρια, καθώς αυτός όχι μόνο δεν δεχόταν να διαλύσει τον γάμο του αλλά επέμενε ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Οι δύο άνδρες φαίνεται πως στη συνέχεια αποχωρούν και επιστρέφουν στην οικία του γιατρού.

Από τα κινητά τηλέφωνα έχει καταγραφεί ότι μετά την αποχώρησή τους έχει αποσταλεί το τελευταίο μοιραίο μήνυμα από την Ειρήνη προς τον φίλο της, όπου του λέει πως «ήρθε το τέλος» και πως «θα τα ξαναπούν σε μια άλλη ζωή». Από τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων, η Αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με το πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Οι παραμορφώσεις στο πρόσωπο αναφέρεται ότι προήλθαν από τα αποκαΐδια της οροφής στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Για το πώς βρέθηκε στο πίσω κάθισμα, λέγεται ότι προφανώς πρόκειται για μία υποσυνείδητη ύστατη προσπάθεια αυτοπροστασίας, ήταν όμως πλέον πολύ αργά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα