Ειρωνείες και απειλές του Κούγια προς τον Παράσχο

Ο Αλέξης Κούγιας ευχήθηκε στον Γιώργο Παράσχο να είναι προπονητής του Πλατανιά και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να επισκεφτεί τη Λάρισα και να φάει και να πιει σε μία ωραία ταβέρνα της πόλης. Σε μία συνέχεια της μεταξύ τους κόντρας, απείλησε τον τεχνικό της ομάδας των Χανίων πως θα προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του και θα ζητήσει ως αποζημίωση 100.000 ευρώ, επειδή είπε πως ο Αλέξης Κούγιας χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας!

Διαβάστε την προσωπική του ανακοίνωση:

Δεν έχω αντιληφθεί γιατί ο (ακόμη και σήμερα) προπονητής του Πλατανιά μου έκανε αυτην την προσωπική επίθεση ενώ η ανακοίνωση εναντίον του μετά τις ακραίες συκοφαντικές δηλώσεις του για την ομάδα μας δεν έγινε από εμένα, αλλά από την ΠΑΕ. Τις προσωπικές μου δηλώσεις τις υπογράφω ο ίδιος και δεν φοβήθηκα ποτέ να το κάνω. Πέρυσι τον είχα αποκαλέσει ταβερνιάρη και το έκανα ο ίδιος. Για το ένα σκέλος της δηλώσεως του περί περιπλανόμενου παράγοντος, δυστυχώς για αυτόν τις ιστορικές ομάδες τις οποίες αγόρασα κατεστραμένες και στα τάρταρα, με παρεκάλεσαν να τις αγοράσω και τις έκανα όλες μεγάλες, εξοφλημένες, με προπονητικά κέντρα και τουλάχιστον δύο κατηγορίες παραπάνω από εκεί που τις πήρα.

Για την δεύτερη φράση του που αφορά ψυχιατρικές προσεγγίσεις τον συμβουλεύω να κάνει οικονομία περίπου 100.000€ για τα δικαστήρια και τις αποζημιώσεις. Άλλωστε κάνοντας μια τόσο μεγάλη καριέρα στη Χαλκηδόνα, τον Ατρόμητο, τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά, είμαι βέβαιος ότι θα έχει αποταμιεύσει πολλά χρήματα και αυτό το ποσό θα είναι για αυτόν ανώδυνο. Μαζί με τους οπαδούς μας τον περιμένουμε στη Λάρισα στον αγώνα του δεύτερου γύρου, εφόσον είναι ακόμα προπονητής του Πλατανιά για να απολαύσει τη γνωστή σε όλους φιλοξενία μας. Στην Λάρισα έχουμε τις καλύτερες ταβέρνες και το καλύτερο κρασί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα