Ειρωνική απάντηση Περέιρα στους οπαδούς!

Με ειρωνική διάθεση «απάντησε» ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στην κριτική που δέχεται για τον… προκλητικό πανηγυρισμό του στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Πορτογαλία.

Ο ξένος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε καυστικός και ειρωνικός, χαρακτηρίζοντας του πάντες στην Ελλάδα… τρελούς, καθώς, όπως τόνισε, ασχολούνται με τον πανηγυρισμό του και όχι με την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο.

«Είναι όλοι τους τρελοί! Δεν είναι δυνατόν να απασχολεί τους πάντες ο πανηγυρισμός μου και να μην ασχολούνται με την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο. Αυτοί οι οπαδοί θέλουν να επιβάλουν τον δικό τους νόμο. Τον νόμο του εκφοβισμού. Τον νόμο πως θα κερδίσουν ό,τι κι αν γίνει. Από πότε το να πανηγυρίζεις ένα γκολ είναι προκλητικό. Είναι όλοι τους τρελοί!

Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, για να χτυπήσουν τους παίκτες, το πρόβλημα είναι ο προπονητής Περέιρα με τον πανηγυρισμό του. Το ματς διεκόπη γιατί προκάλεσε τους οπαδούς. Ο Περέιρα φταίει για όλα…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα