Εισάκουσε και δεν το πάει στα άκρα

Φαίνεται πως έστω και την ύστατη ώρα, το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο θα καταφέρει να μείνει στην επιφάνεια και να μην βουλιάξει στον πάτο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη.

Ο Σταύρος Κοντονής, μία εβδομάδα μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις όπως: “Δεν θα κάνω πίσω” και “Δεν γίνεται αλλιώς”, είναι σύμφωνος να προβεί σε βελτιώσεις του αθλητικού νομοσχεδίου, μετά από τη γενική κατακραυγή και τις πιέσεις σοβαρών ανθρώπων όπως ο Ιφαντίνο και ο Πλατινί. Διότι κατανοούμε τον κύριο Κοντονή που αδυνατεί να χωνέψει το πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί ακόμη αυτή η έκπτωτη από όλες τις πλευρές διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά θα ήταν «καμικάζι» αν μαζί με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας βούλιαζε στο βάλτο όλο το άθλημα!

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Σταύρο Κοντονή  να δέχεται και την παραίνεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του ζήτησε να δημιουργηθεί η λιγότερη δυνατή τριβή στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και… Ευρωπαίων στο θέμα του ποδοσφαίρου, χωρίς, ωστόσο, να του επιβάλει κάποια συγκεκριμένη λύση.

Πιστεύουμε πως μετά και τη συνάντηση με τον κύριο Ιφαντίνο και σε συνεννόηση με όσους μπορούν να βοηθήσουν στην καθαρογράφηση ενός τροποποιημένου νομοσχεδίου, ο κύριος Κοντονής θα επεξεργαστεί τα άρθρα που εναντιώνονται με τις ντιρεκτίβες της UEFA και της FIFA και παράλληλα θα πείσει τους υπεύθυνους των διεθνών οργανισμών πως έστω και ως μεμονωμένη κυβερνητική πράξη, με κάποιον τρόπο η διοίκηση της ΕΠΟ θα πρέπει να καθαιρεθεί και να αναλάβει την προσωρινή και μεταβατική διοίκηση κάποιος έμπειρος παράγοντας του ποδοσφαίρου με σπουδαίες μορφές του ποδοσφαιρικού παρελθόντος δίπλα του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα