Εξετάζεται η συμπεριφορά Μαρινάκη και Περέιρα!

Τη διενέργεια προανάκρισης για τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα διέταξε η εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν με τη συμπεριφορά τους προκάλεσαν το μένος των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και για τα έκτροπα στον επαναληπτικό κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Όπως φαίνεται, η εισαγγελία αναζητεί και τους ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων, σε μία προσπάθεια να περάσει το μήνυμα ότι θα αποδίδονται σε όλους οι ευθύνες των πράξεών τους.

Η ενέργεια διατάχθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελείας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο.

Η Εισαγγελία Εφετών ερευνά κυρίως για ποιο λόγο οι δύο άνδρες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε τόσο τεταμένη ατμόσφαιρα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Προφανώς, θεωρεί πως σε ένα ματς υψίστου κινδύνου, όπως είχε χαρακτηριστεί το ντέρμπι της Λεωφόρου, και παρά της σχετικές προειδοποιήσεις της Αστυνομίας, Μαρινάκης και Περέιρα με τη στάση τους προκάλεσαν την ήδη οργισμένη μάζα των οπαδών, με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα και τα σοβαρά επεισόδια που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα