Εκδήλωση-ενημέρωση για την πώληση της μικρής ΔΕΗ

Εκδήλωση – ενημέρωση για την πώληση της μικρής ΔΕΗ και το ενεργειακό ζήτημα της χώρας πραγματοποίησαν στην Αθήνα το περιοδικό «Άρδην» και ιη εφημερίδα «Ρήξη», αποδεικνύοντας εμπράκτως την βαρύτητα που έχει αποκτήσει το θέμα της ΔΕΗ (με την επίμαχη πώληση του 30%) σε κοινωνικό-οικονομικό-πολιτιστικό επίπεδο).

Εκ των εισηγητών που κλήθηκαν να πλαισιώσουν το πάνελ ήταν και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Γιώργος Αδαμίδης ενώ το θέμα αναπτύχθηκε επίσης από τον κύριο Γιάννη Δημαρά (Βουλευτής, Άρμα Πολιτών), την κυρία Αγνή Καλογέρη (Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ), τον κ. Βασίλη Στοϊλόπουλο (Γεωλόγος ΑΡΔΗΝ), ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο κ Γιώργος Καραμπελιάς.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ευκαιρία πρώτης τάξεως ώστε να εκφραστούν, για μία ακόμα φορά δημόσια, θέσεις και απόψεις που συγκλίνουν ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και θέτουν επί τάπητος το ενεργειακό ζήτημα/σχεδιασμό της χώρας

Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία συμφώνησαν και εξέφρασαν την κοινή τους θέση ότι, το Σχέδιο Νόμου για τη δημιουργία της Μικρής ΔΕΗ ισοδυναμεί με Εθνικό έγκλημα το οποίο θα πρέπει, πάση θυσία, να αποσοβηθεί.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν παρέλειψε να καλέσει, όσους παραβρέθηκαν στην ενημερωτική συζήτηση, να συμμετέχουν στο σημερινό Συλλαλητήριο της Αθήνας ενδυναμώνοντας –ακόμα περισσότερο- τη φωνή της αντίδρασης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα