Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την παιδεία

Με εκδήλωση για την Παιδεία αύριο το απόγευμα στις 17.00 σε κεντρικό ξενοδοχείο ανοίγει ο διάλογος για την Κεντροαριστερά.

Στην εκδήλωση αναμένεται να ακουστούν οι θέσεις όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στην Συμπαράταξη, αλλά και φορέων της Εκπαίδευσης που έχουν κληθεί. Οι υπεύθυνοι επισημαίνουν ότι ο διάλογος δεν ξεκινά τώρα, αλλά διαρκεί καιρό, όταν από την άλλη πλευρά κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης για εθνικό διάλογο έχει απαξιωθεί.

Χαρακτηριστικές είναι οι κινήσεις του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ όπου επί έναν χρόνο διαμόρφωναν το νέο προγραμματικό πλαίσιο για την παιδεία και για το ίδιο διάστημα τα στελέχη του επισκέπτονταν την Ελλάδα σε πολλούς νομούς για να κάνουν διάλογο πάνω σε αυτές τις θέσεις αλλά και να συζητήσουν άλλες που είχαν αντιδράσεις, όπως π.χ. τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ή η αξιολόγηση.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά η οποία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παιδεία και είχε προκαλέσει στη Βουλή συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα