Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την βία κατά των γυναικών

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και την Γενική Γραμματεία Ισότητας, διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Βία κατά των γυναικών: μια πρόκληση για όλους».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014 στις 11:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ο Πάνος Καρβούνης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η Βάσω Κόλλια, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών. Το λόγο θα λάβουν Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα θέματα βίας κατά των γυναικών. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming στο Κανάλι του ΕΚ, στο: www.ustream.tv/channel/europarlgr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα