Εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών στην Θεσσαλονίκη

Με αφορμή τα 60 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης μέσω της ΕΟΚ και της Ε.Ε. ο “Κύκλος Ιδεών” του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει προγραμματίσει εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τρίτη 9 Μαΐου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (Τσιμισκή 29).

Το θέμα της εκδήλωσης του Κύκλου Ιδεών είναι “Η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις – Η Ελλάδα μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει”.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Βασίλης Σκουρής (πρώην Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Προέδρου ΔΣ του Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου της Θεσσαλονίκης, Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Ιωάννης Κουκιάδης (Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην ευρωβουλευτής), Γιάννης Στεφανίδης (Καθηγητής Διπλωματικής Ιστορίας στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης), Σπύρος Λίτσας (Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας) και φυσικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσεις στις 18.30 και θα την συντονίσει η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Χριστίνα Ταχιάου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα