Εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε

 

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι καλός σέντερ φορ, το ξέραμε αυτό. Η εμφάνισή του, ωστόσο, στο ματς της Μπενφίκα με την Ντόρτμουντ πρέπει να έγραψε ιστορία. Κι ενώ χάθηκαν… δεκάδες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, εκείνος με δύο ή τρεις επαφές σε όλο το παιχνίδι χρίστηκε σκόρερ και έκρινε το ματς!

Αφού κατάφερε και σε αυτό το παιχνίδι με τις μηδέν πάσες και την ανύπαρκτη δημιουργική δραστηριότητα των συμπαικτών του να σκοράρει, σημαίνει πως εκτός από σπουδαίος στράικερ, κουβαλά και το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Το αντικείμενο που του έλειπε όταν τραυματίστηκε και πήγε στην Φούλαμ, δύο αναποδιές μαζί δηλαδή. Στη Λισαβόνα το έχει βρει και κάνει καλά τη δουλειά του, μένοντας στην ελίτ του πίνακα των σκόρερ των εν ενεργεία παικτών του Champions League, φτάνοντας τα 14 γκολ στη διοργάνωση (από τη φάση των ομίλων και έπειτα, αφού έχει άλλα δύο σε προκριματική φάση).

Πρέπει να σημειωθεί πως στη φάση του γκολ τον μάρκαρε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αντέδρασε πραγματικά σαν… φίλος, επιτρέποντας στον Μήτρογλου να σκοράρει έστω και με ανορθόδοξο τρόπο. Ο Έλληνας στόπερ της Μπορούσια δεν κουνήθηκε ούτε μετά το γκολ για αρκετή ώρα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα