Εκνευρίστηκε η Καρύδη με τον Λιάγκα

ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (1/3) στο πλατό του «Πρωινού» για να προωθήσει τη θεατρική παράσταση «Sweet Charity» η οποία κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας επανέφερε στο προσκήνιο τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί την γνωστή ηθοποιό.

«Τι άλλαξε στη καθημερινότητά σας από τη στιγμή που ο Θοδωρής δημοσιοποίησε τη σχέση σας;», ρώτησε ο παρουσιαστής για να πάρει την απάντηση της ηθοποιού:  «Μόνο σε εσένα άλλαξε που οφείλεις να ρωτήσεις… Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, δεν έχει ψωμί… τι να πούμε άλλο;»!

Παράλληλα, η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε με ελαφρώς αλλαγμένο look, το οποίο σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα: «Μου κάνεις ατασθαλίες (στα μαλλιά). Τα κάνεις μία έτσι μία αλλιώς… Σου έχω αδυναμία. Σε έχουμε γνωρίσει, σε έχουμε ερωτευτεί όλοι…», της είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η απάντηση της Σμαράγδας Καρύδη ήταν… πληρωμένη: «Το “σου κάνω” μ’ αρέσει πολύ! Καταλαβαίνεις ότι πάσχεις από έναν εγωκεντρισμό αθεράπευτο γιατί νομίζεις ότι όλα αυτά γίνονται για σένα;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα