Εκνευρισμένος από την κριτική ο Παπασταθόπουλος

Η σκληρή κριτική που ασκήθηκε στην Ελλάδα, μετά το 3-0 από την Κολομβία, φαίνεται πως έχει επηρεάσει την ψυχολογία των διεθνών παικτών, καθώς μετά τον Κατσουράνη, τον εκνευρισμό του εκδήλωσε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook!

Ο διεθνής αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να ισοπεδώνουμε τα πάντα με μία ήττα και υποσχέθηκε βελτίωση στα υπόλοιπα ματς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ιαπωνία…

«Ο πρώτος αγώνας δεν πήγε όπως περιμέναμε. Όμως αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί προσπαθήσαμε 100%. Το παιχνίδι δυστυχώς πήγε στραβά από την αρχή. Τώρα κρατάμε μόνο τα θετικά και κοιτάμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας που μας στοίχισαν.

Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς πρώτοι αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας.

Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο γιατί στόχος μας παραμένει η πρόκριση. Εμείς, οι παίκτες το πιστεύουμε και ευελπιστούμε, όπως είμαστε εμείς ενωμένοι να είστε κι εσείς ενωμένοι μαζί μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα