Εκτέλεση υπουργού με φλογοβόλο!

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν με τον δικό του ομολογουμένως απάνθρωπο τρόπο «απονομής δικαιοσύνης». Αφού έδωσε τον θείο του σε άγρια σκυλιά και τον κατασπάραξαν, την Τρίτη κυκλοφόρησε δημοσίευμα που αναφέρει πως νέο θύμα έπεσε ο αναπληρωτής υπουργός Ασφαλείας που εκτελέστηκε με… φλογοβόλο!

Το μεγαλύτερο από τα εγκλήματα του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Ασφάλειας, Ο Σανγκ χον ήταν πως είχε δεσμούς με τον επίσης εκτελεσθέντα θείο του Κιμ, Γιανγκ Σον Ταέκ.

Η… παράνοια του Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζεται: «Θα έχετε το ίδιο κούρεμα με εμένα»! Επικαλούμενη πηγές από τη Σεούλ, η Mirror γράφει σήμερα ότι «ο Βορειοκορεάτης υπουργός εκτελέστηκε με φλογοβόλο, μετά από εντολή του Κιμ Γιονγκ Ουν».

Από τον Δεκέμβριο του 2011 όταν πέθανε ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ Ιλ και ανέλαβε την εξουσία, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει εκτελέσει τουλάχιστον 12 ανθρώπους!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ο Σανγκ χον εκτελέστηκε γιατί ακολούθησε τις εντολές του Γιανγκ Σον Ταέκ να μετατρέψει το υπουργείο σε προσωπικό τμήμα ασφάλειας για να διασφαλίσει τις επιχειρηματικές συναλλαγές του.

Τέλοςεν είναι η πρώτη φορά που ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει διατάξει μια τέτοια εκτέλεση. Την περίοδο πένθους για το θάνατο του πατέρα του, ο Κιμ είχε διατάξει να εκτελεστεί ο υφυπουργός στρατού Κιμ Τσολ με ολμοβόλο γιατί είχε «συλληφθεί» μεθυσμένος ενώ η χώρα θρηνούσε! Φέρεται να είχε δώσει εντολή «να μη μείνει ούτε τρίχα του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα