Εκταμιεύει 80 εκατομμύρια για Χούμελς και Γκούντογκαν!

Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι ετοιμάζει ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, προσφέροντας το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ματς Χούμελς και του Ιλκάι Γκούντογκαν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λονδίνο, ο Αλσατός τεχνικός θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον σύλλογο της Βεστφαλίας για την απόκτηση των δύο διεθνών Γερμανών ποδοσφαιριστών, με σκοπό να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή, να αυξήσει τον ανταγωνισμό στην 11άδα και να διεκδικήσει με αυξημένες πιθανότητες την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

Τόσο ο Ματς Χούμελς όσο και ο Ιλκάι Γκούντογκαν, έχουν εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην Αγγλία. Ωστόσο, ο τεχνικός της Μπορούσια, Γιούργκεν Κλοπ, δεν δέχεται ούτε… κουβέντα για το ενδεχόμενο παραχώρησης των δύο βασικών του ποδοσφαιριστών, πολύ δε περισσότερο μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, προέκυψε μία παράμετρος, πάνω στην οποία επιχειρεί να «πατήσει» η Άρσεναλ, ώστε να ευοδωθούν οι προσπάθειές της. Η κακή πορεία της Μπορούσια στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στον σύλλογο της Βεστφαλίας, στον οποίο ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώληση ορισμένων παικτών, ώστε να δημιουργήσει μπάτζετ για την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού.

Τα 80 εκατομμύρια που ετοιμάζονται να προσφέρουν οι «κανονιέρηδες» είναι ένα ικανοποιητικό ποσό, γεγονός που φέρεται να γνωρίζει ο πάντα ενημερωμένος Αρσέν Βενγκέρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα