Εκτός από… γραμματόσημα θα πωλούν και ρεύμα!

Η νέα εποχή για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν περιλαμβάνει μόνο υπηρεσίες αλληλογραφίας και μεταφορών, όπως πολλοί θα νόμιζαν. Αν, λοιπόν, μέχρι το τέλος του χρόνου ακούσετε ότι τα ΕΛ.ΤΑ. δεν θα πωλούν μόνο γραμματόσημα αλλά και… ηλεκτρικό ρεύμα, δεν θα είναι ψέμα!

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛ.ΤΑ., Κωστής Μελαχροινός, λέγοντας ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σχεδιάζεται να δραστηριοποιηθούν στη συγκεκριμένη αγορά, ανταγωνιζόμενα εναλλακτικές πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. «Τα ΕΛΤΑ θα είναι παρόντα στην απελευθερωμένη αγορά ηλεκτρικής ενέργειας ως πωλητές ηλεκτρικού ρεύματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μελαχροινός, εξηγώντας ότι «θα αγοράζουν και θα πουλάνε στους καταναλωτές, σε όλη την Ελλάδα, ρεύμα».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Οργανισμού, εντός του Νοεμβρίου τα ΕΛ.ΤΑ. θα καταθέσουν τον σχετικό φάκελο στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προκειμένου να λάβουν τη σχετική έγκριση. Μάλιστα, ο κ. Μελαχροινός δεν δίστασε να προεξοφλήσει τρόπον τινά το «πράσινο φως» της ΡΑΕ, επικαλούμενος τη χρηματοπιστωτική επάρκεια και τις υποδομές των Ελληνικών Ταχυδρομείων που, όπως είπε, επιτρέπουν στην εταιρεία να είναι παρούσα στην εγχώρια αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα