Εκτός πλάνων οι Χακόμπο, Σπυρόπουλος!

Στις 25 Ιουνίου ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης εισηγήθηκε στη διοίκηση την απομάκρυνση των Νίκου Σπυρόπουλου και Χακόμπο Σανθ!

Ο έμπειρος προπονητής ολοκλήρωσε τη διαδικασία αξιολόγησης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και κατέθεσε την έκθεσή του στη διοίκηση, η οποία έπιασε αμέσως δουλειά, όπως σαφέστατα έχει ζητήσει ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης. Τόσο ο Νίκος Σπυρόπουλος, όσο και ο Ισπανός τερματοφύλακας, ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα, προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους, καθώς δεν υπολογίζονται στα πλάνα της νέας τεχνικής ηγεσίας.

Παράλληλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης όρισε, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, την 25η Ιουνίου ως ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο της Τούμπας και θα ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Μέχρι τις 30 του μήνα θα υποβληθούν άπαντες σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και την ίδια ημερομηνία θα αναχωρήσει η αποστολή για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο, μέχρι τις 7 Ιουλίου. Το δεύτερο στάδιο θα ξεκινήσει στις 10/7 και θα διεξαχθεί στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας, μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα. Το πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα