«Ελάτε να γεμίσετε το γήπεδο!»

 

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει τρένο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και θαυμάσια στη φετινή Euroleague και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει με αξιώσεις στο Final-4 της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ μετά το ΝΒΑ. Για να το κάνει αυτό πρέπει στους «8» να αποκλείσει –με πλεονέκτημα έδρας – όποια ομάδα κι αν βρεθεί στο δρόμο του.

Υπό αυτή την έννοια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να μετατρέψουν σε ελαφρώς διαδικαστικά τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, γεγονός που ίσως κρατά αρκετό κόσμο σπίτι του. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος, γνωρίζοντας πως λειτουργεί ο οπαδός, θέλησε στη συνέντευξη τύπου πριν από το ραντεβού της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα να μετατρέψει σε ματς γιορτή την αναμέτρηση για να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους φιλάθλους:

«Μπαίνουμε ουσιαστικά στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι επικίνδυνη ομάδα η Νταρουσάφακα. Έχει παίκτες με επιθετικό ταλέντο. Και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε εντός και εκτός. Είναι σημαντικό για εμάς να ακολουθήσουμε το πλάνο αι να προσεγγίσουμε το ματς με τον σωστό τρόπο για να φέρουμε την αναμέτρηση στα μέτρα μας. Η αμυντική μας προσήλωση είναι πολύ σημαντική.

Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας, πιστεύω ότι η πορεία που έχουμε κάνει έως τώρα, αξίζει μιας μεγάλης επιβράβευσης από τον κόσμο, με την προσέλευση του στο γήπεδο. Θέλουμε να γεμίσει το ΣΕΦ αν είναι δυνατόν. Είναι τρία παιχνίδια εντός έδρας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος θέλουμε ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στα playoffs».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα