Ελένη Βιτάλη: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή ηθοποιός και παίκτρια του “Υ.F.S.F” είναι νύφη της

Αν και είναι χρόνια σε σχέση με τον γιο της Ελένης Βιτάλη, έχοντας παντρευτεί πριν από λίγο καιρό, η Βαλέρια Κουρούπη αποφεύγει να δίνει τροφή στη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή. Σε συνέντευξή της στο ΟΚ, η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε αναλυτικά για τον γάμο της με τον Νίκο Ξύδη αλλά και τη μητέρα του Ελένη Βιτάλη.

«Είχα άγχος και επειδή είναι η μητέρα του Νίκου αλλά και επειδή είναι αυτός ο μόθος που όλοι αγαπάμε. Δεν ήξερα, δηλαδή, ποιο άγχος να πρωτοκουμαντάρω. Θυμάμαι, εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Προσκήνιο και πήγαμε μετά όλοι μαζί για να φάμε. Με μάγεψε με το χιούμορ, την εξυπνάδα, την απλότητά της. θυμάμαι τα αστεία που έκανε με τον άντρα της και σκεφτόμουν: «Τι ωραίοι άνθρωποι είναι». Ένιωσα δέος πρώτα για τον άνθρωπο και μετά για τον καλλιτέχνη που λέγεται Ελένη Βιτάλη» αποκάλυψε στο Οκ και συνέχισε: «Δεν είναι καθόλου δήθεν. Είναι όλο αλήθεια αυτό που βλέπεις. Μιλάς μαζί της και αναλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις θυμάμαι, από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση μου έκανε ερωτήσεις για να με γνωρίσει, όχι με την περιέργεια της «πεθεράς», που θέλει να δει τι καπνό φουμάρει η «νύφη», αλλά από πραγματικό ενδιαφέρον».

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου. Εκεί πια δεν ήξερα αν πρέπει να φερθώ ως επαγγελματίας και να κάνω τη δουλειά μου ή αν πρέπει να τη χαζεύω ως θαυμάστρια. Ντρεπόμουν να της κάνω δεύτερη φωνή και θυμάμαι, όταν κατάλαβε την αμηχανία μου, με ξεμπλόκαρε λέγοντας μου: «Και γιατί είμαι καλύτερη εγώ από εσένα; Δεν ξέρεις πόση χαρά παίρνω όταν σε έχω δίπλα μου». Αυτά λέει σε όλους τους συνεργάτες της, γιατί είναι πολύ δοτική και γενναιόδωρη. Και τώρα στο YFSF χαίρεται όταν με βλέπει και μου δίνει συμβουλές».

ξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ

γγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα