Ελαμπντελαουί: «Ήθελαν να μας κτυπήσουν»

Η… διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της Νορβηγίας να γνωρίσει τα… αθλητικά μας αξιοθέατα, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, να κάνει δηλώσεις στον νορβηγικό Τύπο.

Ο «ερυθρόλευκος» μπακ έκανε μία σύντομη περιγραφή των γεγονότων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τόνισε πως ήταν προφανής η πρόθεση των οπαδών να τους κτυπήσουν. Αναλυτικά όσα είπε ο βραχύσωμος άσος:

«Πριν να αρχίσει ο αγώνας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πετούσαν φωτοβολίδες σε μας και το προπονητικό τιμ, ενώ κάποιοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν κάτι αρρωστημένο, μια πολύ άσχημη εμπειρία. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος. Ένα μέλος της ομάδας μου χτυπήθηκε από μια φωτοβολίδα και του δημιουργήθηκε μια τρύπα στην μπλούζα.

Επίσης πέταξαν ένα κάθισμα στον προπονητή μας. Ήταν προφανές πως ήθελαν να μας χτυπήσουν. Όταν συνέβη αυτό πήγαμε τρέχοντας προς τα αποδυτήρια. Αφότου άρχισε το ματς, πολλές φορές όταν πηγαίναμε να εκτελέσουμε ένα πλάγιο, δεχόμασταν μπουκάλια και αναπτήρες. Ευτυχώς δεν με χτύπησε κάποιο αντικείμενο.

Οι Έλληνες οπαδοί αγαπούν το ποδόσφαιρο κι έχουν πάθος γι’ αυτό, κάτι που είναι καλό. Μόνο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή η έξτρα ένταση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα