Ελαμπντελαουί: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό…»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, όμως δεν δείχνει τη διάθεση να πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νορβηγός αμυντικός μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον, είναι κάτι που συμβαίνει. Όμως είμαι καλά στον Ολυμπιακό και δεν θέλω να σχολιάσω για άλλες ομάδες.

Ήταν μια φανταστική χρονιά η φετινή. Ήξερα πως θα είναι δύσκολα όταν πήγα στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και είχαν κάνει μια καλή σεζόν πέρσι. Όμως κατάφερα να καθιερωθώ από την πρώτη μέρα, ένιωσα να με εμπιστεύονται και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή στο Champions League. Ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα έγινε πραγματικότητα. Η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό.

Κατέκτησα το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου, ενώ πήραμε και το Κύπελλο. Κρίμα που δεν έπαιξα στον τελικό, αλλά ήμουν τραυματίας. Ήθελα να παίξω, αλλά ήταν μια επιλογή που έκανα εγώ. Δεν ένιωθα έτοιμος να αγωνιστώ και δεν ήθελα να ρισκάρω. Πάντως πήρα κι εγώ μετάλλιο, ενώ σήκωσα και την κούπα με την υπόλοιπη ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα