Ελευθερόπουλος: «Θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 21/9, η παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανθρακικού, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο 39χρονος προπονητής με εξαιρετικό έργο στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό Βόλου, έχει εδώ και λίγες μέρες αναλάβει τον πάγκο του ακριτικού συλλόγου και αναφέρθηκε στο νέο του εγχείρημα:

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο για τα λόγια που είπαν τόσο για εμένα όσο και για τον προηγούμενο προπονητή, διότι αυτό δείχνει πως ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα στην οποία υπάρχει σεβασμός προς αυτούς δουλεύουν γι’ αυτήν. Εγώ επικεντρώνομαι κυρίως στη δουλειά που έχουμε αρχίσει. Το σημαντικό είναι ότι με τη διοίκηση υπάρχει ταύτιση απόψεων, όσον αφορά τη φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο. Σε εμένα και το Στέλιο δόθηκε εξαρχής απόλυτη ελευθερία, κάτι που στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτονόητο.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όσα έχω συναντήσει κι έχω δει αυτές τις πρώτες ημέρες που βρίσκομαι στον Πανθρακικό. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν δείξει ότι έχουν τη φιλοδοξία για να πετύχουν πράγματα. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και κοιτάζουμε καθένα από αυτά ξεχωριστά. Αυτά μας ενδιαφέρουν εμάς. Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια νέα αρχή στον αγώνα της Τετάρτης»

Στη συνέχεια εξήγησε πως δεν έχει σκοπό να αποδομήσει τη δουλειά του προκατόχου του, Εμάνουελ Ρόκα, αλλά απλά να προσθέσει και τα δικά του στοιχεία, αφού δεν αναλαμβάνει μία ομάδα που δεν είχε προπονητή, γεγονός που αποδεικνύει το ήθος και το σεβασμό του Ελευθερόπουλου, είπε πως δεν θα στέκεται ποτέ σε δικαιολογίες απουσίες – αφού σημασία έχει πάντα ποιος παίζει και όχι ποιος δεν παίζει – και ότι θα κάνει ότι μπορεί για να παίζει πάντα ο καλύτερος και αυτός που το αξίζει βάση εικόνας στις προπονήσεις και όχι απαραίτητα ο πιο μεγάλος ή ο πιο μικρός…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα