Ελεύθερος και ο ωραίος ο Σπάχιτς

Τι κάνεις όταν ένας 35χρονος γυρολόγος των γηπέδων μένει ελεύθερος και ξέρεις ότι μπορεί να προσφέρει για έναν ή δύο ακόμη χρόνια, λόγω εμπειρίας και καλής κράσης; Τι κάνεις όταν γνωρίζεις ότι είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, αλλά όπου κι αν έχει παίξει, ήταν καλός στις υποχρεώσεις του και εκτός των άλλων έχει μικρό κασέ λόγω ηλικίας;

Σίγουρα μελετάς την περίπτωσή του! Αναφερόμαστε στον Εμίρ Σπάχιτς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν επειδή υπέπεσε σε βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα (κουτούλησε υπεύθυνο ασφαλείας γηπέδου) και πλέον αναζητεί την τύχη του μακριά από την Μπουντεσλίγκα.

Ο Σπάχιτς όπου κι αν αγωνίστηκε ήταν βασικός, σχεδόν αναντικατάστατος και εξαιρετικά αξιόπιστος ως κεντρικός αμυντικός. Διέπρεψε στην Ισπανία με τη Σεβίλλη, στη Ρωσία με την Τορπέντο, την Ανζί και τη Λοκομοτίβ, στη Γαλλία με τη Μονπελιέ και φυσικά στη Γερμανία με τη Λεβερκούζεν, ενώ οι 80 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας είναι επίσης απόδειξη της αξίας του. Στον Ολυμπιακό έκαναν αμέσως σκέψεις μόλις έμεινε ελεύθερος, αλλά εσχάτως φαίνεται να προέκυψε ενδιαφέρον και από την Μπεσικτάς. Ο Σπάχιτς μπορεί να είναι 35 ετών, αλλά φαίνεται πως αρέσει ακόμη, ενώ το ότι έχει προσφέρει όπου κι αν έχει πάει, είναι στα υπέρ του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα