Ελεύθερος με εγγύηση ο Σπανός

Πάσχα δίπλα στην οικογένειά του θα κάνει ο Γιώργος Σπανός καθώς ο 7ος τακτικός ανακριτής Πειραιά έκανε δεκτή τη χθεσινή εισήγηση του Εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος, σκορπώντας χαμόγελα πρώτα φυσικά στον ίδιο και φυσικά στους κοντινούς του ανθρώπους.

Η εγγύηση που θα κληθεί να καταβάλει ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ Α.Ε. και του Ατρομήτου είναι ύψους 300.000 ευρώ και νεότερες εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν όταν θα οριστεί η δίκη.

Όπως είναι φυσικό, αυτά τα νέα ήταν ό,τι πιο ευχάριστο μπορούσαν να ακούσουν αυτές τις μέρες οι ιθύνοντες στον Ατρόμητο, τόσο γιατί διασφαλίζεται η οικονομική σταθερότητα της ΠΑΕ όσο γιατί πρόκειται για την καλύτερη ψυχολογική «ντόπα» εν όψει της κρίσιμης διαδικασίας των play-off.

Μάλιστα, όπως λεγόταν χαρακτηριστικά από ανώτατα διοικητικά στελέχη, η σημερινή εξέλιξη «έφερε νωρίτερα την Ανάσταση για την ομάδα και τον ίδιο τον πρόεδρο».

Όσο για τον ίδιο τον Γιώργο Σπανό η ανακούφιση και η χαρά που αισθάνεται είναι δεδομένα συναισθήματα, αφού θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του μετά από 53 ημέρες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Παύλος Κουστέρης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα