Ελεύθερος να φύγει από τους Νάγκετς ο Παπανικολάου

Ελεύθερος να ακολουθήσει τον δρόμο του είναι ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά από τη διοίκηση των Ντένβερ Νάγκετς.

Η τυπική λύση του συμβολαίου του θα επέλθει σε δύο 24ωρα, γεγονός που θα ανοίξει τον δρόμο σε… νέες περιπέτειες για τον σπουδαίο διεθνή μπασκετμπολίστα. Ο παίκτης εμμένει στην απόφασή του να μείνει στο NBA και να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι να συμβεί. Για τον λόγο αυτό είναι διατεθειμένος να εξετάσει κάθε πρόταση που θα του παρουσιάσει ο ατζέντης του.

Το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων είναι μεγάλο, αλλά θεωρείται σίγουρο πως δεν θα υπάρξει προσφορά που να καλύπτει τα 4,8 εκατομμύρια που απολάμβανε ο Παπανικολάου στους Νάγκετς.

Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μάλλον οι πιθανότεροι προορισμοί του παίκτη. Αμφότερες οι ομάδες έχουν χώρο στη θέση «3» Και κυρίως διαθέτουν μεγάλο μπάτζετ για να πείσουν τον Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ θέλει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά ξέρει πως σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να παίζει. Η απόφασή του θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και την προοπτική που θα τις συνοδεύουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα