Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχεται: “Βλέπω φανατικά Survivor”

 

Δηλώσεις στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, “La Biri Biri” έκανε η Ελένη Καστάνη, μιλώντας για το Survivor το οποίο παρακολουθεί φανατικά. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως είναι με την ομάδα των “Διασήμων” και ξεκαθάρισε πως θα έλεγε ναι στην πρόκληση, προκειμένου να έχανε κάποια παραπανίσια κιλά.

«Βεβαίως, βλέπω το Survivor. Νομίζω ότι αντικατέστησε το Survivor όλη την κωμωδία που λείπει την καλή. Είναι μια μικρή κωμωδία. Ξεχνιέσαι. Έχει αυτό που παθαίνεις σε μια καλή σειρά, να ξεχαστείς, ας πούμε. Είμαι με τους «Διάσημους». Το βλέπω φανατικά”, σχολίασε η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε:

“Φαντάζομαι ότι δεν τολμούν άλλοι ηθοποιοί να πούνε. Κλαίω, γιατί ξέρω ότι θα μας κάνει μεγάλο κακό, στη δική μας δουλειά, η θεαματικότητα και όλα αυτά που κάνει. Ήταν που ήταν που δεν υπήρχαν τα σίριαλ, που είναι τόσο λίγα που είναι πια θέμα τύχης, τώρα πια δεν θα είναι καθόλου».

Όσον αφορά την ίδια κι αν τελικά θα πήγαινε στο Survivor σχολίασε: “Θα πήγαινα τρέχοντας. Το έλεγα εδώ στα παιδιά, ότι εγώ πρέπει να πάω στο Survivor. Για έναν και μόνο λόγο. Ο μόνος λόγος είναι ότι είναι ένα μέρος που θα γύρναγα η μισή. Σε δυο εβδομάδες θα είχα χάσει 20 κιλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα