Ελπίζει να μείνει στη Γιουβέντους ο Τζιοβίνκο!

Θέλει να παραμείνει, αλλά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν έχει μέλλον στη Γιουβέντους! Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος εξετάζει, πλέον, τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί κρούσεις από δύο αγγλικές ομάδες και συγκεκριμένα την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. Ο 27άχρονος μέσος είχε ακουστεί, στη διάρκεια του καλοκαιριού, και για τον Ολυμπιακό, αλλά στην παρούσα φάση δεν τίθεται εκ νέου θέμα. Ο Τζιοβίνκο μίλησε στη Rai Sport, μετά το ματς της Ιταλίας με το Αζερμπαϊτζάν, για το παρόν και το μέλλον του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Πιστεύω πως έστειλα τα κατάλληλα μηνύματα. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να αντιδρώ όταν είμαι αναπληρωματικός. Έχω να σταθμίσω πολλά πράγματα, αλλά όχι το συγκεκριμένο. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα και αυτό έκανα με την Εθνική Ιταλίας. Θα δούμε στην πορεία αν θα παραμείνω στη Γιουβέντους ή όχι. Το ελπίζω. Όμως θα δούμε τι θα γίνει στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα