Ελπίζει στην υποστήριξη

Την υποστήριξη του Δημ. Κρεμαστινού στην κόντρα με τον Στ. Θεοδωράκη ανέλαβε ο Παντελής Καψής. Έτσι, λοιπόν, γράφει: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική στον πολιτικό Δημήτρη Κρεμαστινό και βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κριτική στα κόμματα για τα οικονομικά τους.

Κανείς δεν μπορεί επιπλέον να υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας για τα οικονομικά του Ποταμιού με τον όρο φυσικά ότι και αυτό όπως και όλα τα κόμματα οφείλουν να έχουν διαφανείς πηγές», λέει με ένα …άκρως «δημοσιογραφικό» σχόλιο, για να συνεχίσει περνώντας στην …υπεράσπιση του Δημήτρη Κρεμαστινού.

«Το να αμφισβητεί όμως την επιστημονική και ηθική υπόσταση του κ. Κρεμαστινού και πολύ περισσότερο να αφήνει υπαινιγμούς για συγγενείς του είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Είναι υποχρεωμένος είτε να κάνει τεκμηριωμένη καταγγελία είτε να ζητήσει συγγνώμη», λέει για τον πάλαι ποτέ συνάδελφό του Σταύρο Θεοδωράκη, υιοθετώντας πλέον την όλη επιχειρηματολογία του ΠΑΣΟΚ ότι «αν σε κάθε κριτική απαντά με προσωπικές επιθέσεις τότε το “νέο” θα είναι πολύ χειρότερο από το παλιό!».

Βέβαια δεν είναι λίγοι που ισχυρίζονται πως ο Καψής ελπίζει πως οι ψήφοι των Δωδεκανήσων θα στραφούν προς αυτό χάρη στη δύναμη που έχει ο Κρεμαστινός στην περιοχή. Να μην τα ξεχνάμε αυτά…

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα