«Ελπίζω οι ψηφοφόροι να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αμέσως μετά χαρακτήρισε “πολύ σημαντικές” τις σημερινές ευρωεκλογές.

“Είναι μία ωραία ημέρα. Τελειώνει ο κύκλος των αυτοδιοικητικών εκλογών και όπως είπα και την προηγούμενη Κυριακή, εύχομαι κι ελπίζω να εκλεγούν εκείνοι που έχουν μεράκι να προσφέρουν. Γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι ένας τόπος προσφοράς, φαντασίας και δημιουργικότητας”, δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη μάχη των ευρωεκλογών: “Σήμερα όμως, έχουμε και τις πολύ σημαντικές εκλογές για την ευρωβουλή. Ελπίζω οι Έλληνες ψηφοφόροι να ενισχύσουν τις δημοκρατικές δυνάμεις του ευρωκοινοβουλίου, για να μπορέσουν να διαδραματίσουν τον σπουδαίο ρόλο της κατοχύρωσης της ειρήνης, της ενίσχυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του περιορισμού της γραφειοκρατείας των Βρυξελλών, του περιορισμού των κοινωνικών ανισοτήτων και να είναι μία ευρωβουλή προς όφελος των εργαζομένων όλων των λαών της Ευρώπης”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα