Εμπλουτίζεται το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» εμπλουτίζεται και γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ! Με ανανεωμένο κουπόνι, περισσότερους αγώνες και στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι, η νέα εποχή του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ξεκινά δυναμικά.

Το νέο κουπόνι του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» έχει τη μορφή μοντέρνου περιοδικού και καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών, κάνοντας παράλληλα πιο ενδιαφέρουσα την παικτική εμπειρία. Στο εξώφυλλό του παρουσιάζονται οι πιο δημοφιλείς αγώνες, ενώ σε ειδική ενότητα περιλαμβάνονται αναλυτικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια των δημοφιλέστερων διοργανώσεων για τα οποία παρέχονται και επιπλέον 12 στοιχηματικές επιλογές.

Με την καινούργια του μορφή το νέο κουπόνι γίνεται πιο εύχρηστο από ποτέ. Η κύρια ενότητα περιλαμβάνει διπλάσιους αγώνες σε σχέση με το παρελθόν, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν και τους 1.500 ανά εβδομάδα με περισσότερες από 80 στοιχηματικές επιλογές στα δημοφιλή παιχνίδια. Παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα μονά αποδεκτά παιχνίδια.

To σύνολο της στοιχηματικής προσφοράς είναι διαθέσιμο καθημερινά στην ανανεωμένη ενότητα «Πρακτορείο» στην ιστοσελίδα www.opap.gr, όπως και επίσημη εφαρμογή opapp για κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα