«Εμφύλιος πόλεμος» στις «νυχτερίδες» της Βαλένθια

Όταν ανέλαβε το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας ο Πίτερ Λιμ, κάποιοι φαντάστηκαν ότι ξημερώνει μία νέα εποχή στη Βαλένθια. Τα προβλήματα, ωστόσο, στις «νυχτερίδες», ήταν πολύ βαθύτερα απ’ ότι φαίνονταν με μία επιδερμική εξέταση.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βαλένθια, Μιγκέλ Θορίο, είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στον αέρα, καθώς αποφάσισε να έρθει σε σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πίτερ Λιμ. Ο Μιγκέλ Θορίο, ανακοίνωσε τη δημιουργία της «Platforma Marea Valencianista» που έχει ως στόχο να ωθήσει στην αποχώρηση τον Πίτερ Λιμ και τους συνεργάτες του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας δεν είναι να βλάψουμε την ομάδα, αλλά τον Λιμ, τον Μέντες και το σύστημα που δημιούργησαν. Είναι μια διοίκηση διεφθαρμένη, που μοναδικό στόχο έχει να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Ο Λιμ δεν έχει κάνει τίποτα από όσα έχει υποσχεθεί και ίσως δεν τα κάνει ποτέ».

Η απάντηση των «νυχτερίδων» ήταν καυστική: «Οι κατηγορίες που Μιγκέλ Θορίο δεν έχουν καμία βάση, καθώς απουσιάζει από τα διοικητικά της ομάδας πολλά χρόνια και γνωρίζει μόνο όσα δημοσιοποιούνται. Σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά και να τον αποτρέψουμε από το να βλάψει την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα