«Εμφύλιος» Ρώμης και Μιλάνου για Μαζουακού!

Σε… εμφύλια διαμάχη για τις ομάδες της Ιταλίας εξελίσσεται η υπόθεση του Αρτούρ Μαζουακού, καθώς μετά την Ίντερ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου φουλ μπακ εκδήλωσε και η Ρόμα!

Οι «Ρωμαίοι» έχουν συνηθίσει να… ψωνίζουν τα τελευταία χρόνια από τον σύλλογο του Πειραιά, καθώς έχουν εντάξει στο δυναμικό τους τρεις παίκτες και συγκεκριμένα τους Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Μανωλά. Ο Αρτούρ Μαζουακού θα είναι ο τέταρτος, αν και τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για την επιτυχή ολοκλήρωση μίας ενδεχόμενης μεταγραφής.

Όπως γράφτηκε στον ιταλικό Τύπο, οι άνθρωποι της Ρόμα κοστολογούν στα 5 εκατομμύρια το κόστος απόκτησης του Μαζουακού. Το συγκεκριμένο ποσό δεν τίθεται καν προς διαπραγμάτευση από τους «ερυθρόλευκους», ενώ σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέφερε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ ως εκτίμηση αξίας για τον συμπατριώτη του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την αρνητική του διάθεση στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αρτούρ Μαζουακού, καθώς σκοπός των Πειραιωτών είναι να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον παίκτη, τουλάχιστον για μία σεζόν ακόμη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα