Εμφύλιος σε τρία μέτωπα στον Άρη!

Στο ίδιο έργο θεατές… για πολλοστή φορά βρίσκεται η ομάδα του Άρη! Τα δεινά των τελευταίων ετών δεν έβαλαν μυαλό σε κανέναν, γεγονός που αποδεικνύεται από τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει, ο οποίος, από την Πέμπτη (25/9), διεξάγεται σε… τρία μέτωπα!

Μετά τη σύγκρουση του νέου διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων», Γιώργου Γαλανού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Χάρη Παπαγεωργίου, τη σκυτάλη της αντιπαράθεσης πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, οι οποίοι, με ανακοίνωσή τους, επιτίθενται και στους δύο, αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα για όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες. Αναφέρονται σε νοοτροπίες δημοσίων υπαλλήλων και ζητούν από τον Γαλανό την έγγραφη πιστοποίηση των δεσμεύσεών του. Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη:

«Άρης, το σωματείο των θαυμάτων, της παράνοιας, της λεζάντας και των προβλημάτων, που σκάνε καθημερινά με ρυθμούς χιονοστιβάδας. Πριν καλά-καλά προλάβουμε να ηρεμήσουμε από την απόλυτη ξεφτίλα της περασμένης Κυριακής, βρισκόμαστε και πάλι αντιμέτωποι με τις γνώριμες για τον Άρη δημοσιοϋπαλληλίστικες νοοτροπίες. Ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος παραιτήθηκε (ή μήπως όχι) θέλει, λέει, να επιστρέψει στην προεδρία του Α.Σ .Γιατί ρε συ Παπαγεωργίου; Επειδή κατά τη θητεία σου έμειναν όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη στο έλεος του θεού, με αποτέλεσμα να κλείνουν κολυμβητήρια και γυμναστήρια; Ή μήπως για να ολοκληρώσεις το ανύπαρκτο χορηγικό σου πρόγραμμα; Τέρμα τα παραμύθια και ο πρόλογος.

Εσύ δεν έφερες ρε τον Γαλανό και του εμπιστεύτηκες το ποδοσφαιρικό τμήμα; Πώς γίνεται να τον αδειάζεις την επόμενη μέρα, βγάζοντας φωτογραφίες με επίδοξους “επενδυτές“; Εσύ με την αδράνεια και την κωλυσιεργία σου και τις παράξενες εξαφανίσεις σου εμποδίζεις τις εξελίξεις στο θέμα της εκκαθάρισης, στο θέμα των μεταγραφών, στην εξυγίανση της ομάδας. Μοναδικό σου μέλημα το ποσοστό, που θα λαμβάνει ο Α.Σ από το ποδόσφαιρο, αφού είναι το μοναδικό έσοδο με το οποίο μπορείς να διοικήσεις. Έτσι διοικεί και η κουτσή Μαρία, Παπαγεωργίου…

Από την άλλη και εσύ Γαλανέ μας κούρασες με τα έρχομαι- φεύγω, κούρασες με τις μεταγραφές που έρχονται και τελικά δεν έρχονται ποτέ…Αν δεν το κατάλαβες δεν σε έφερε κανείς με το ζόρι στην ομάδα. Εσύ βγήκες μπροστά με δική σου βούληση και τώρα εσύ είσαι υποχρεωμένος να τα λύσεις όλα και να δεσμευτείς γραπτώς για όλα… από την εξασφάλιση της ανόδου, μέχρι την ομαλή εξέλιξη της εκκαθάρισης… Τα νάζια, τα μούτρα και οι ξινίλες στις δουλειές σας και στα σπίτια σας, όχι στον ΑΡΗ…
Οι Σύνδεσμοι SUPER 3 ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ CLUB 1914 YELLOW CLUB».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα