Εμφύλιος στην ΕΕΑ με αφορμή τους Φαίακες!

Να, λοιπόν, που και στο θεσμό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορούν όλα να κυλήσουν ομαλά. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής και αφού τα μέλη είχαν ψηφίσει υπέρ του υποβιβασμού της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη διοίκηση, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαλάκης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη θέση του προέδρου και να παρατείνει την υπογραφή της απόφασης για την άλλη Πέμπτη, προκειμένου να επανεξετάσει την υπόθεση!

Η απόφασή του αυτή εξόργισε τα μέλη της Επιτροπής, υπήρξαν φωνές και εντάσεις, κάτι που μπορεί να είχε συμβεί στο παρελθόν σε συνεδριάσεις της Super League, αλλά ποτέ της ΕΕΑ.

Με αυτή την απόφαση, η Κέρκυρα θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κλήρωση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο εξοργισμένος εισηγητής της απόφασης περί υποβιβασμού της Κέρκυρας, Παναγιώτης Περράκης σκέφτηκε προς στιγμήν να υποβάλλει την παραίτησή του, αλλά τελικά επικράτησε η λογική και για την ώρα κρατάει τη θέση του.

Η πλάκα είναι ότι η Κέρκυρα γλίτωσε τον υποβιβασμό, τη μέρα που το νησί γλίτωσε από τον  επιπρόσθετο φόρο στα κοσμικά νησιά που συμπεριλήφθηκε στο νέο μνημόνιο (δεν την γλίτωσαν Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος και Κως).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα