Εμφύλιος στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Άρη και Ηρακλή

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE - ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Πάρης Ατλαμάζογλου, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα που εκπροσωπεί κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ προκειμένου να αγωνιστεί στη Super League στη θέση του Ηρακλή που υποβιβάζεται για μη αγωνιστικούς λόγους (και να μην πάρει τη θέση του ο Λεβαδειακός).

«Ήταν μια αναμενόμενη κίνηση. Στρεφόμαστε κατά του Ηρακλή και του Λεβαδειακού. Ζητούμε τον υποβιβασμό και των δύο ομάδων και την άνοδο του Άρη. Ο Ηρακλής έχει κάποια γνωστά προβλήματα που οδήγησαν τον συνεταιρισμό να πάρει μια απόφαση, κατά τη γνώμη μου σωστή. Αν πέσει ο Ηρακλής στη Β’ Εθνική πρέπει κάποια ομάδα να πάρει τη θέση του και αυτή πρέπει να είναι ο Άρης».

Για τους λόγους που ο Άρης προσφεύγει και κατά του Ηρακλή: «Σε μία προσφυγή υπάρχουν διάδικα μέρη. Εκ των πραγμάτων, διάδικο μέρος είναι και ο Ηρακλής. Εμείς προσβάλλουμε την απόφαση του συνεταιρισμού που κατέταξε τον Ηρακλή 15ο και ζητούμε τον υποβιβασμό και του Ηρακλή και του Λεβαδειακού».

Για την ημέρα εκδίκασης της προσφυγής του Άρη: «Την Τετάρτη (05/07) θα εκδικαστούν και οι δύο προσφυγές. Και η δική μας και του Ηρακλή. Φαντάζομαι θα υπάρξει παρέμβαση και του Λεβαδειακού».

Για το πότε θα ληφθεί απόφαση: «Σύντομα. Το πότε ακριβώς μόνο το Διαιτητικό Δικαστήριο μπορεί να το ξέρει. Πιθανώς την Παρασκευή (07/07). Ήδη κατατέθηκαν τα δικόγραφα, έχουμε γνώση των δικογράφων των άλλων μερών. Μέχρι τη Δευτέρα (03/07) έχουμε προθεσμία να καταθέσουμε υπομνήματα, την Τετάρτη (05/07) είναι η ακροαματική διαδικασία. Όπως βλέπετε υπάρχει μια σύντμηση ημερομηνιών και όλα κυλούν πολύ γρήγορα».

Για τις εκτιμήσεις του σχετικά με την απόφαση: «Δεν θέλω να μπει σε διαδικασία εκτιμήσεων. Η κάθε πλευρά έχει τους δικούς της ισχυρισμούς. Ο Άρης έχει γερό νομικό οπλοστάσιο και θεωρώ δίκαιο να ανεβεί με βάση τους κανονισμούς. Είναι μία μάχη σε όλα τα επίπεδα. Θα δούμε τι θα κρίνει το Διαιτητικό».

Για τους λόγους που πρέπει να υποβιβαστεί ο Ηρακλής: «Υπάρχει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και αυτές οι αποφάσεις είναι εκτελεστές άνευ άλλου. Η υπόθεση Πουρτουλίδη ήταν κάτι άλλο. Εκεί είχαμε αφαίρεση βαθμών από αναρμόδιο όργανο. Κάθε ομάδα έχει τους δικούς της ισχυρισμούς. Ευχής έργον θα ήταν να βρίσκονταν και οι τρεις ομάδες στη Super League τη νέα σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα