Ενίσχυση πέραν φαντασίας!

 

Με τον Πανιώνιο πέτυχε τρία γκολ, αλλά στην πραγματικότητα δεν απείλησε με οργανωμένες επιθέσεις που κατέληγαν στο σέντερ φορ. Με τον Λεβαδειακό σκόραρε άλλες δύο φορές, αλλά με μακρινά σουτ.

Φαινόταν ξεκάθαρα πως αυτό που λείπει είναι να μπαίνει η μπάλα στην περιοχή ορθόδοξα και μέσα σε αυτή να μπορεί να βρίσκεται ο παίκτης που θα την στέλνει στα δίχτυα. Έτσι, λοιπόν, έγιναν  δύο προσθήκες της τελευταίας στιγμής που εκεί ακριβώς αποσκοπούσαν.

Ο Ερνάνι είναι ο επιθετικός αυτός που μπορεί να έρθει ως εξτρέμ και να τελειώσει τη φάση. Οι ευκαιρίες που πήρε αγωνιζόμενος στην Γκιμαράρες (25 στην α’ ομάδα και τέσσερα γκολ , αλλά και ηγέτης της β’ ομάδας με δέκα γκολ σε 32 παιχνίδια) ήταν αρκετές για να πείσουν την Πόρτο να τον κάνει δικό της. Και το ότι η Πόρτο τον παραχωρεί δανεικό σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που παίζει στο Champions League είναι δείγμα ότι οι Πορτογάλοι τον πιστεύουν και θέλουν να τον δουν στα δύσκολα.

Ο δε Ιντέγιε έχει δείξει την κλάση του πολλές χρονιές. Κάποιες φορές δεν προσαρμόστηκε σε ποδοσφαιρικούς σταθμούς που επέλεξε, αλλά κάποιες άλλες ήταν πραγματικός εκτελεστής και στο λιμάνι πιστεύουν πως μπορεί κάλλιστα να παίξει την μπάλα της ζωής του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το πιστεύουν και γι’ αυτό έδωσαν πάνω από 5.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Πρέπει να δοθούν τα εύσημα και σε αυτούς μέσα στην ομάδα που είδαν ότι η τιμή του παίκτη έχει πέσει και ότι μπορούν με διαπραγματεύσεις να πάρουν έναν επιθετικό που πριν από ένα χρόνο περίπου άξιζε κοντά στα 13 εκ. ευρώ!

Με αυτές τις προσθήκες ο Ολυμπιακός δείχνει πλήρης, τουλάχιστον από τη μέση και μπροστά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα