Ενδεκάδα για πολλά γκολ στο μεταγραφικό παζάρι!

Μία ενδεκάδα για… πολλά γκολ, όχι στο γήπεδο, αλλά – αρχικά – στο μεταγραφικό παζάρι συνθέτουν οι κορυφαίοι επιθετικοί που ενδέχεται να αλλάξουν φανέλα το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για κορυφαία ονόματα, η αξία των οποίων ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια για τον καθένα και με πολλούς «μνηστήρες» να ερίζουν για τη σπάνια ικανότητά τους να «τινάζουν» τα αντίπαλα δίχτυα. Σας παρουσιάζουμε τους έντεκα κορυφαίους επιθετικούς, οι οποίοι προκαλέσουν αίσθηση με τις μεταγραφές που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν:

1)Κριστιάν Μπέντεκε
Ο Βέλγος επιθετικός ανήκει στην Άστον Βίλα και κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, όμως οι Λίβερπουλ και Τότεναμ φέρονται να έχουν αναλάβει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο Μπρένταν Ρότζερς προσπαθεί να πείσει τον παίκτη από τον Φλεβάρη, στην αγωνία του να βρει επιτέλους τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες, ο οποίος μετακινήθηκε το καλοκαίρι του 2014 στην Μπαρτσελόνα.

2)Καρίμ Μπενζεμά
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια. Κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια ευρώ και παρ’ ότι έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως δεν… καίγεται να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους, το ρεπορτάζ τον εμφανίζει να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ.

3)Έντινσον Καβάνι
Ο Ουρουγουανός βρίσκεται εδώ και χρόνια στη σκιά του πληθωρικού – με πολλές έννοιες – Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν, γεγονός που του την έχει… δώσει κατακέφαλα, παρ’ ότι δεν το παραδέχεται δημοσίως. Κοστολογείται στα 65 εκατομμύρια ευρώ και βρίσκεται μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ, της Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνωστισμός…

4)Ρανταμέλ Φαλκάο
Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν… ταίριαξε με τον Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος τον άφησε να φύγει, για να αναζητήσει άλλον παίκτη στη θέση του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Φαλκάο θα μετακινηθεί και πάλι ως δανεικός, αλλά με το υπέρογκο ενοίκιο των 25 εκατομμυρίων! Οι πιθανοί προορισμοί του είναι η Τσέλσι, η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης.

5)Γκονζάλο Ιγκουαΐν
Το όνομά του ακούγεται από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος δηλώνει πιστός στη Νάπολι. Κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια και αποτελεί Μήλον της Έριδος για τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

6)Χάρι Κέιν
Τον αποκαλούν και νέο… Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά εκείνος δεν το δέχεται, υποστηρίζοντας πως διαφέρει πολύ το παιχνίδι του από τον Ουαλό σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Το κοινό τους σημείο βέβαια, είναι η Τότεναμ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Το κόστος μίας πιθανής μετακίνησής του ανέρχεται στα 68 εκατομμύρια και τον θέλει σαν… τρελός ο Λουίς Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

7)Αλεξάντερ Λακαζέτ
Ο Γάλλος επιθετικός της Λιόν έχει εξελιχθεί τόσο πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, που δικαίως αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των «Τιτάνων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αποτιμάται στα 50 εκατομμύρια ευρώ και τον θέλουν οι Λίβερπουλ, Τότεναμ, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

8)Μάριο Μάντζουκιτς
Το καλοκαίρι του 2014 μετακινήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντιέγκο Κόστα με τη μεταγραφή του στην Τσέλσι. Ο Κροάτης αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για τους «ροζιμλπάνκος», οι οποίοι κινδυνεύουν να τον χάσουν έναντι 25 εκατομμυρίων από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βόλφσμπουργκ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

9)Τζάκσον Μαρτίνες
Όταν μιλάμε για μεταγραφές, δεν μπορεί να απουσιάζει η Πόρτο… Ο Τζάκσον Μαρτίνες αποτελεί μία ακόμη τρανή απόδειξη του εξαιρετικού πλάνου επενδύσεων των Πορτογάλων. Η τιμή του είναι γύρω στα 40 εκατομμύρια και βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν και της Άρσεναλ.

10)Ρόμπιν Φαν Πέρσι
Αν και Ολλανδός, δεν μπορεί να βρει άκρη με τον Λουίς Φαν Γκάαλ. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μία τιμή που προσεγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Υποψήφιοι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι οι Λάτσιο, Ρόμα, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης.

11)Χαβιέρ Ερνάντες «Τσικαρίτο»
Ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνίστηκε δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας… Ο Μεξικανός επιθετικός ήταν από τους καλύτερους του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως κάτι… του λείπει για να τον εμπιστευθούν! Προφανώς οι δημόσιες σχέσεις. Η τιμή του είναι 25 εκατομμύρια και τον θέλουν η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα