Ενεργοποίησε τη «μετοχή Νικολάου» ο Ολυμπιακός

Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γιουβέντους ήταν ένα και λέγεται Δημήτρης Νικολάου. Η ομάδα έπαιξε συσπειρωμένα και ήταν αναμενόμενο, σε αυτές τις περιπτώσεις βγαίνει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Η δε Γιούβε υποτίμησε το ελληνικό σύνολο και για ένα ημίχρονο έπαιξε υποτονικά. Οπότε η εμφάνιση των Πειραιωτών δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη σε όσους βλέπουν ποδόσφαιρο και ξέρουν τι είδους εγωισμό βγάζουν οι μεγάλες ομάδες όταν όλοι τους έχουν χαμένους.

Έκπληξη, ωστόσο, προκάλεσε στους ξένους και όσους δεν ζουν στην κοινωνία του Ρέντη η εμφάνιση του 19χρονου Δημήτρη Νικολάου, του τρίτου μικρότερου σε ηλικία ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί φέτος στο θεσμό.  Ο ύψους 1,88 στόπερ των Πειραιωτών ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Πρώτος στις μονομαχίες, πλάγιο η μπάλα όταν έπρεπε, σωστές τακτικές τοποθετήσεις, αρεστή συνεργασία με τους συμπαίκτες του, καλές βοήθειες στα άκρα όταν χρειαζόταν και επικοινωνία με τον κόσμο, στη φάση του δευτέρου ημιχρόνου όταν έκοψε και ζήτησε από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα να αρχίσει να φωνάζει!

Ο Νικολάου ήταν υπέροχος ακόμη και στις δηλώσεις του, μιλώντας για τη χαρά που ένιωσε όταν έμαθε πως θα αγωνιστεί και όχι το άγχος! Το ποδόσφαιρο χαρά θα έπρεπε να είναι άλλωστε! Ο Τάκης Λεμονής… έσκισε το δίπλωμα του Μπέσνικ Χάσι χρησιμοποιώντας τον Νικολάου και αύξησε ήδη κατά μερικές χιλιάδες ευρώ την αξία του ποδοσφαιριστή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα