Ενθουσιασμένος με ΑΕΚ ο Μιλοβάνοβιτς!

Στο συναρπαστικό πλάνο που έχει καταστρώσει η ΑΕΚ για το μέλλον, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την ισπανική Λας Πάλμας, προκειμένου να αναλάβει πόστο στη διοίκηση του ελληνικού συλλόγου.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους ανθρώπους της Λας Πάλμας, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τόνισε:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο που μου φερθήκατε όλο το διάστημα που ήμουν εδώ. Έκανα την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα και φτάσαμε πολύ κοντά στην άνοδο. Η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά δεν ήθελα να απαντήσω πριν το τέλος της σεζόν. Τώρα ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό επαγγελματικό κομμάτι για μένα και να ξέρουν όλοι στην Λας Πάλμας πως θα έχουν πάντα έναν φίλο στην Ελλάδα.

Η Λας Πάλμας θα πάει εκεί που ανήκει. Από κακή τύχη θα χρειαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο, αλλά οι οπαδοί να είναι σίγουροι πως θα απολαύσουν την άνοδο στην Primera Division. Δεν αξίζει να μιλήσουμε γι αυτούς που εισέβαλαν στο γήπεδο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι αθλητισμός. Η Λας Πάλμας είναι πάνω απ’ όλα αυτά και να είστε σίγουροι πως σύντομα θα ανέβει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα