Ενθουσιασμός με Γαλανόπουλο στην ΑΕΚ

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις ο 19χρονος μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, καθώς μετά το καλό του ξεκίνημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, δείχνει ηγετικές τάσεις και στην Εθνική Ελπίδων.

O… πιο σύγχρονος box2box παίκτης που έχουν παράξει οι Ακαδημίες της Ένωσης είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση, το συμβόλαιό του έχει ισχύ για τέσσερα ακόμη χρόνια και φυσικά αν συνεχίσει έτσι θα εκτινάξει την αξία του και θα αποτελέσει βαρόμετρο για τη φετινή ΑΕΚ που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είναι μήνα Σεπτέμβρη εντός τριών διοργανώσεων.

Ο Γαλανόπουλος λόγω των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών, ταιριάζει σε όλα τα ποδοσφαιρικά συστήματα και αυτό το αποδεικνύει διαρκώς, ενώ εντύπωση προκαλεί και η τρομερή φυσική του κατάσταση. Η δε έφεση που έχει στο γκολ (τρία στην περσινή πρώτη του επαγγελματική σεζόν, δύο μέσα σε λίγες μέρες με την Ελπίδων) παρά το ότι στη θεωρία είναι αμυντικό χαφ, είναι στοιχείο που αποδεικνύει πως ξέρει να παίξει κοντά και στις δύο περιοχές, σπάνιο χαρακτηριστικό, αν όχι μοναδικό, για Έλληνα ποδοσφαιριστή στα 19.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα