Ενισχύεται με «πασάδες» ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Δύο… πασάδες θα εντάξει στο δυναμικό του για τη νέα περίοδο ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ζήσης Βρύζας κατέληξε σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, για την απόκτηση των νεαρών Κοροβέση και Χαρίση.

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει ρότα και στρέφει την προσοχή του στο… εγχώριο προϊόν. Το πλάνο της διοίκησης είναι να σαρώνει την ελληνική αγορά και να αποκτά παίκτες νεαρής ηλικίας, με ταλέντο και προοπτική. Ο Νίκος Κοροβέσης και ο Χάρης Χαρίσης παρακολουθούνται εδώ και καιρό από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και μετά τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, έπεισαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως μπορούν να κάνουν καριέρα σε υψηλότερο επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαρίσης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019, ενώ για την περίπτωση του Κοροβέση απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Ο τελευταίος έχει συμφωνήσει προφορικά μέχρι το 2018 και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή των συμβολαίων. Οι δύο μεταγραφές πάντως, θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα