Ενοχλημένοι με Τσιριμπή οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής

Η παλαιότερη επαρχιακή ελληνική ομάδα, η Παναχαϊκή, βιώνει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Από παραδοσιακή πρωταγωνίστρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετετράπη για πολλούς και διάφορους λόγους σε ομάδα παραπαίουσα και τώρα με τον υποβιβασμό στην τρίτη – ερασιτεχνική – κατηγορία της χώρας, ο κόσμος της ομάδας δείχνει διάθεση να αναλάβει μόνος του τα ηνία.

Με αφορμή τους πανηγυρισμούς του προέδρου του συλλόγου, Πότη Τσιρμπή, στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής, “Norteros”, δηλώνουν έτοιμοι για μία νέα αρχή, μακριά από εξαρτήσεις και φυσικά κατηγορούν στα ίσια τον Τσιριμπή, αλλά και τις προηγούμενες διοικήσεις (βλέπε Κούγιας), που έφεραν την ομάδα σε αυτό το χάλι:

««ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…

…εκεί ανήκει, δικαιωματικά, ο αυτοαποκαλούμενος Πρόεδρος της Παναχαϊκής, με το αόρατο ΦΕΚ. Τρανή απόδειξη, η τελευταία δημόσια εμφάνιση του. Έλαβε μέρος, στα πανηγύρια της ομάδας της καρδιάς του. Φυσικά, αυτή η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Λίγες μέρες μετά το τέλος μιας τραγικής-ντροπιαστικής χρονιάς, που εξαιτίας της «διοίκησης» του η ομάδα έπεσε στην Γ Εθνική, κάτι που θλίβει όλους τους πραγματικούς οπαδούς αυτής της ομάδας, ο εικονιζόμενος στις φωτογραφίες το διασκέδαζε στον Πειραιά, όντας όπως φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος και όχι στεναχωρημένος για την πτώση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, όπως θα ήταν το λογικό. Σωστή, στυλιστικά, η ιδέα να καλύψει το δεξί του χέρι στα πανηγύρια, που λόγω της ανάγκης του σκηνοθέτη να πείσει το φιλοθεάμων κοινό, έχει κάνει ένα tattoo ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Το απαιτούσε ο ρόλος, που έπαιξε εδώ στην Πάτρα. Η επιτυχία του κακόγουστου έργου, δεν ήρθε ποτέ. Αντ αυτού, ήρθαν στιγμές που ξεφτίλισαν την τεραστία Ιστορία μας. Μας κατέστρεψε, ολοκληρωτικά…

Εμείς αναδείξαμε αυτήν την γελοιότητα. Αυτό που οι δημοσιογράφοι ήξεραν, αλλά λόγω φόβου δεν το καυτηρίασαν, το τόλμησαν οι οπαδοί! Γιατί είμαστε αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι και δεν υποκύπτουμε στις απειλές ΚΑΝΕΝΟΣ! Με μόνο στήριγμα, την υπερηφάνεια μας και την παθολογική μας καψούρα για την ομάδα της πόλης μας, είμαστε αυτοί που ξεκινάμε την κάθαρση! Ότι άρρωστο έχει απομείνει την νέα αγωνιστική χρονιά, θα είναι ανάμνηση. Το παιχνίδι σας τελειώνει σε λίγο καιρό και επίσημα. Εμείς, θα είμαστε κοντά! Για την Νίκη και τον Ηρακλή και την μεγάλη ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες που μας κληρονόμησαν, ο κοντός και ο σεκιουριτάς. Δεν πρόκειται να αφήσουμε από δω και πέρα κανέναν αχυράνθρωπο προηγούμενων διοικήσεων να αναμιχθεί στην ομάδα στην νέα φάση που θα μπει η ομάδα ,όπου και αν μας βρει την επόμενη σεζόν.

 

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ 2011 ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΗΛΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ» & ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 3000 ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ Β, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ…ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

125 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα