Εντολή Αλαφούζου να «κλείσει» ο Μπεργκ!

Την εντολή να διευθετηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα το θέμα της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Μάρκους Μπεργκ, και φυσικά να μην κολλήσει η όλη διαδικασία στις λεπτομέρειες, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Η ενημέρωση που έλαβε ο επικεφαλής του «πράσινου» διοικητικού σχήματος από τη συνάντηση που είχαν ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας με τον εκπρόσωπο του διεθνούς επιθετικού, έβγαλε την είδηση. Ο Γιάννης Αλαφούζος άκουσε τις αντιπροτάσεις της άλλης πλευράς και, με εξαίρεση τη ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του εξωτερικού, συμφώνησε. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ζήτησε να κλείσει μέσα στην εβδομάδα το θέμα, αλλά να οριστεί όσο το δυνατόν υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε να κατοχυρώσει τα δικαιώματά της η ομάδα.

Ο Μάρκους Μπεργκ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους», αρκεί να αφεθεί ένα παραθυράκι για τη μεταπήδησή του σε ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία και οι προοπτικές που του ανοίγονται είναι μεγάλες. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν έχει καμία αντίρρηση και μάλιστα είναι στο πρόγραμμα να επιδιώξει την παραχώρηση του Σουηδού, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και να δώσει λύσεις σε διάφορα προβλήματα, καλύπτοντας παράλληλα και το κενό στην επιθετική γραμμή.

Στη διοίκηση, πάντως, επικρατεί ικανοποίηση για τις κινήσεις του «διδύμου» Βόκολου – Φύσσα. Η ανανέωση του συμβολαίου με τον Νάνο ήταν ένα δείγμα γραφής, ενώ βρίσκεται στην τελική ευθεία και το θέμα του Μπεργκ. Σειρά θα πάρουν οι υπόλοιποι παίκτες (Καρέλης, Λαγός, Δώνης, Κλωναρίδης), οι οποίοι ενημερώθηκαν πως θα τους προταθεί αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα