Εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Μοσχάτο

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Μοσχάτο, και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου, η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από συντοπίτες μίλησε προχθές Τετάρτη (21/1) ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών, Γιάννης Μιχελάκης.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του, ο Γιάννης Μιχελάκης τόνισε την ξεχωριστή συναισθηματική αξία που είχε γι’ αυτόν η συγκέντρωση, αφού εδώ και χρόνια ζει εκεί με την οικογένειά του και τα παιδιά του μεγαλώνουν στις γειτονιές του Μοσχάτου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών, εάν προκύψει κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού που θα εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια ή κυβέρνηση που «θα βαράει νταούλια» και θα τινάξει στον αέρα τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού.

Περαιτέρω ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι η κυβέρνηση με τις θυσίες των πολιτών κατάφερε να σώσει τη χώρα που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, να πετύχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να αποκαταστήσει το διεθνές κύρος της χώρας.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μιχελάκης υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών, που για μία ακόμη φορά αποτελεί τη μόνη δύναμη ευθύνης, ασφάλειας και σιγουριάς για τον τόπο.

Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» ο πρώην δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Γρούμπας, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μελίστας, οι διατελέσαντες δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πηνιώτης, Βασίλης Σπανάκης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σωτήρης Ανδρέου, Καίτη Ράλλη, Αντώνης Λιβάνιος, Γιώργος Σίμος, Παναγιώτης Κεραμιδάς, ο πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ Δημήτρης Χατζηελένης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Μοσχάτου Γιώργος Μπανταβάνης και τα μέλη της Επιτροπής, οι πρώην πρόεδροι Ελευθερία Χερουβείμ και Χριστίνα Κυρίτση, καθώς επίσης και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων, συλλόγων και σωματείων.

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή συγκέντρωση του Μοσχάτου…

MOSCHATO2

MOSCHATO1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα