Εντόπισαν τα προβλήματα Γκιρτζίκης και Καλογιάννης

 

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη και του ομoλόγου του της Football League, Σπύρου Καλογιάννη, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας και τις συχνές διαμαρτυρίες αρκετών ομάδων της Λίγκας, κυρίως για τις διαιτησίες.

Οι δύο άνδρες, βέβαια, αναγκάστηκαν να συζητήσουν πρωτίστως για την αποχή που έχει προαναγγείλει ο ΠΣΑΠ, αποχή που αφορά και τον Οργανισμό και τη Λίγκα, καθώς ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών απαιτεί τη συνδρομή αμφότερων στο εγγυητικό ταμείο.

Από την πλευρά της Football League εκδόθηκε και ανακοίνωση μετά τη συνάντηση που αναφέρει:

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γ. Γκιρτζίκη, είχε σήμερα ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE κ. Σπ. Καλογιάννης προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Ένωση, και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για την επαπειλούμενη, από τον ΠΣΑΠ, αποχή των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες, την διαδικασία επιτήρησης των ομάδων από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και τις επιβληθείσες ποινές, και τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ΠΑΕ για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα και των άλλων Κανονισμών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα