ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: “Στην δημόσια τάξη υπάρχει απόλυτη αναρχία”

«Στα ζητήματα της δημόσιας τάξης υπάρχει απόλυτη αναρχία, πολλές φορές η χώρα μοιάζει σαν να μην έχει αστυνομικές δυνάμεις. Ο καθένας μπορεί να σου σπάσει το κεφάλι, το παιδί σας κινδυνεύει όταν πηγαίνει στο σχολείο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει εμπρησμός οπουδήποτε και καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ένωση Κεντρώων διερωτάται «τι είδους δημόσια τάξη είναι αυτή;» και επισημαίνει: «Μόνο ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τόσκας γνωρίζουν». Ωστόσο, διαπιστώνει πως «ο Τόσκας ισχυρίζεται ότι η αστυνομία σημειώνει επιτυχίες. Οι επιτυχίες της αφορούν απαγωγές, ναρκωτικά, τρομοκρατία».

Για τους πλειστηριασμούς

Την επιμονή της «στην προστασία της πρώτης κατοικίας για όλες τις οικογένειες και στην προστασία και της δεύτερης κατοικίας για οικογένειες με παιδιά» αναφέρει σε άλλη ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζοντας: «Διαπιστώνουμε δυστυχώς ότι κυβέρνηση και Ν.Δ. θεωρούν με αυτό που ζητάει η Ένωση Κεντρώων ότι οι τράπεζες θα οδηγηθούν σε πτώχευση ή θα κουρευτούν οι καταθέσεις. Απαντούμε, ότι ζητάμε εδώ και χρόνια και ζητάμε και τώρα, συντάξεις, φοροαπαλλαγές, επιδόματα να δίνονται με εισοδηματικά κριτήρια, ώστε να υπάρξει κουμπαράς στήριξης από το κράτος για τους δανειολήπτες. Το γεγονός ότι δεν ελήφθη καμία πρόνοια για το ζήτημα, αυτό οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο με αποτέλεσμα, η Ελλάδα να ζήσει στη κόλαση ενός νέου οικονομικού εμφυλίου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα