ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: “Υπεύθυνη η κυβέρνηση που δεν πρόλαβε μία τόσο αρνητική εξέλιξη”

Ανακοινώσεις για τα προβλήματα των Ελλήνων ταξιδιωτών στην Γερμανία, αλλά και για το θέμα της πώλησης των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

Για την ταλαιπωρία των Ελλήνων στα γερμανικά αεροδρόμια το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ζητάει άμεσα την παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών για την διευκόλυνση των ταξιδιωτών. “Είναι αδιανόητο εν έτη 2017 να αντιμετωπίζονται οι Έλληνες πολίτες ως ύποπτοι για τρομοκρατία και να υπόκεινται σε πολύωρη έρευνα, οι ίδιοι και οι αποσκευές τους κατά την άφιξή τους σε γερμανικό έδαφος. Είναι αποτυχία της Κυβέρνησης ότι δεν πρόλαβε μια τόσο αρνητική εξέλιξη”.

Σε ό,τι αφορά την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία υποστηρίζει: “Σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία μέσω μεσαζόντων, ζητάμε από τον Υπουργό Άμυνας να προσκομίσει στοιχεία για το πώς και με ποια έγγραφα επρόκειτο να γίνει η πώληση στην Σαουδική Αραβία. Αν δεν προσκομιστούν στοιχεία θα έχουμε και πάλι φωνασκίες μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ και θα αιωρείται η υποψία για παρουσία μεσαζόντων”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα