Ενωτικό μήνυμα μέσω… Skype από Ιβάν

Ενωτικό μήνυμα μέσω skype έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό τους μετά τα γεγονότα της Τούμπας, στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ενόψει της βαριάς τιμωρίας που θα ακολουθήσει.

 

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες  για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Ολυμπιακό και τους διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα θα τους ενώσουν ακόμα περισσότερο. Αρχικά ανέφερε: «Όσα προβλήματα και να μας βάλουν, μόνο να μας ενώσουν περισσότερο μπορούν. Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα πράγματα. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι. Να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα είναι όλα καλύτερα».

 

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε: «Πρέπει από δω και πέρα -απέναντι σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν- εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για τη φανέλα που φοράμε. Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην το σκέφτεστε άλλο και μην σας απασχολεί».

 

Απευθυνόμενος στον Μακ του είπε ότι δεν πρέπει να είναι στενοχωρημένος για την τιμωρία του και πως είχε «μια αντρική αντίδραση», ενώ στον Ίγκορ Τούντορ επανέλαβε ότι όπως λέει συνέχεια και παντού, τον υποστηρίζει απόλυτα και τώρα ακόμη περισσότερο.

 

Από την πλευρά του ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως «η ομάδα ξέρει να αντιδρά στις δύσκολες καταστάσεις και οι παίκτες είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους».

 

Τέλος ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Γιώργος Τζαβέλλας είπαν ότι «είμαστε απόλυτα ενωμένοι και πεισμωμένοι και θέλουμε όλους τους διαθέσιμους βαθμούς ως το τέλος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα